dijous, 17 de maig del 2012

Duatló del Catllar

Setmana dureta d'entrenos, a falta d'una per competir en l'Irontour de Vilajoiosa (http://www.irontour.es/webcms/index.php)

Diumenge intenció d'entrenar en carretera i correr el duatló de btt del catllar (org. pby www.runningsolutions.es) però un cop allà per deixar el carbó (per la barbacoa pels participants)  veiem que les marques de guix han marxat amb la pluja, així que en ves de carretera, repassem el circuit en btt i veiem punts fluixos per posar reforç.


Un cop acabada la volta de reconeixement allarguem la volta per camins del voltant, deixem el box preparat i a veure el cicuit de volta a peu els "tris" del club.



11.30h sortida! 2x2,5 planers, forta pujada, ondulat, baixada, tant pista com camí. Arribo sobre la 20º però surto de T1 16a. En BTT em passen uns quants nois, també són 2 voltes, terreny ondulat i tècnic però correder, assequible a tothom, però feia força calor i jo sense portabidó... Al final ben marcat i voluntaris als punts clau. Arribo a la T2 ja m'he relaxat una mica i a correr sense pressió, la 2a segueix lluny.  Arribo a meta amb un noi, el deixo passar i espero a per la cinta, doncs he guanyat algun tri o curses populars però mai creuant la cinta d'arribada, ni tant ben acompanyada dels companys de club (tant de trail, running com triatló!) Entro a meta contenta! Però molt més contenta de saber que en nois guanya Román.S.Hidalgo i Oriol (club st andreu) completen el podi, junt amb un home que s'ha colat a la btt i arriba 2n). Una cursa / entreno on he disfrutat.

I tot a punt per anar a Vilajoiosa (Sprint + "Olimpico Plus", sense draft) Un altre bon entreno x VITORIA