dimecres, 30 de març del 2011

Mitja Marató de Valls

Aquesta vegada amb companyia, de la Laura, el Victor i el Tito. El tito i jo accelerem, ens distanciem de la Laura i el Victor, doncs ells fan la meitat. Anem a un ritme mig de 4.51min/km, acabo 6a i 1a o 2a de la categoria pero no surt el nom a la classificació, sinó el xip, per tant no sortia ni com a femina, aixi que per variar, una vegada mes em quedo sense el premi, que la veritat es que valia la pena!
Baixant temps*: 1h42' tot i ser una mitja bastant trencacames, amb bastant desnivell i trossos de camí.
*pas de la mitja a bcn: 1h44, mitja de cambrils: 1h43, mitja de valls: 1h42 la proxima a 1h35??!

Deprés a recuperar! a posar-nos les botes a la calçotada que vam muntar a casa el Tito i Josep Mª

Duatló Cross Classificatori

6,2 run + 18 btt + 2,6 run
tela per arribar a fuentemolinos! deu ni do on ens fan anar a correr. 6-7h de cami des de lleida, amb bona companyia de la Mireia. parem a dormir i el dia seguent arribem al poble i no hi ha res mes que 4 cases i una carpa pels dorsals.
Comencem a correr 20 noies, a les 15.45, bona temperatura. En el primer tram de cursa a peu hem de recular pk ens equivoquem totes, per uns segons em poso primera, em sento important! jeje, pero als 30" em passen 4 noies, mantenc el ritme fins agafar la btt. Apreto en btt pq de moment no em passa ningú, jo a una noia, penso que vaig 3a i aguanto fort, al final de la primera volta em passa la mireia i ja no m'esforço per fer podi, total no serveix per res mes que per classificar-se i només acabant-lo ja ho estic. mantenc el ritme fins a la transició. L'ultim tram a peu apreto per avançar una noia i em mantinc. Acabo 6a, amb bones sensacions.

diumenge, 6 de març del 2011

MARATO BCN

Es pot correr amb les cames o amb el cap. Avui he optat per la segona, perque al km 5 ja tenia bessons i isquios carregats. Sensacions molt bones de ritme i pulsacions, però no musculars.
Passo la primera mitja amb 1h44, em veig be per baixar d'3h30' mantenc el ritme, tot i que al km 32 se'm començen a carregar també els quàdriceps i ja corro per inèrcia, però sé que no em queda res i apreto encara més, sobretot a partir del 36, penso que nomes queden 5km i 25' per arribar a temps, però no!!
Me'n adono que son 42, no 41km, aixi que em queda un més del que pensava i ja no arribo, les cames no donen de més. Al km 40 peto, corro a 7 el km (2' més).
Entro a meta contenta d'haver acabat la meva 1a Marató, amb un temps de 3h37' i 3a de sub23 (que m'en entero a casa i em quedo sense premi.. per variar)

a l'espera de fotos..