dimarts, 16 d’agost del 2011

ZOOT TRIATLÓ

Ja tenia ganes de correr un triatló de carretera a Tarragona, diumenge es va fer el ZOOT TRIATLÓ, un sprint amb uns metres extres de natació.

8.30 sortida dels nois federats, un bon espectacle, amb la victoria del Parreño, que va deixar enrere al Xavi Llobet al tram de cursa a peu. Va haver problemes al ciclisme, doncs alguns doblats només van fer una volta i alguns altres no van baixar fins al serrallo per iniciar la 2ª, retallant 4km sense volguer. Doncs faltava gent als creuaments i rotondes per indicar per on passar. Espero que els doni temps a millorar-ho per la meva cursa.


10h sortida de noies (45), un parell de minuts més tard sortien els nois no federats. D’es d’un principi ja se suposava qui ompliria el podi, en primer lloc, segur que acabaria Ana Godoy.

Natació, uns 1.000m en ves de 750, millor per a mi, com som poques noies a la sortida em poso amb la dolça i la segueixo a peus tota l’estona, sortim juntes de l’aigua (gràcies al Joan Carles que m’estira del braç), primera vegada que surto amb ella, tant endavant, penso que podem fer bons relleus en bici però a la transició no se’m corda el dorsal, em poso nerviosa, perdo temps, tambe fallo al cordar-me el casc, finalment surto en la bici, esquivant a 2 noies despistades a la moqueta de la T1.

Així que perdo a la Dolça i tant ella com jo ens fem la bici soles. A la primera volta no sé ven bé per on he de passar, em despisto un parell de cops pq hi ha pocs controls, podies donar el gir abans d’acabar la rambla si volies, però imagino que és fins al final, al cap de poc m’atrapa el primer noi no federat, més perill que ajuda, no sabia girar a les curves i frenava-accelerava sense sentit, però a estones em va be per recuperar.


Havia avançat una noia en bici i cap m’havia adelantat a mi, però quan surto a correr: alli està de nou! Segur que havia retallat per algun costat, o a la rambla o no arriba al serrallo a fer la volta, així que torno a ser la 5ª, tot i que la 3ª no ha fet be el circuit. La Dolça aconsegueix remuntar a la 2ª posició i jo no sóc capaç de correr més ràpid, tinc molta calor i un gran baixon. No és el mateix sortir a correr havent fet la bici en grup, com els nois, que sola, les cames ho noten, penso que no arribo, no hi ha aigua durant el cuircuit de cursa a peu, es fa etern! Tinc flato i molta molta set, necessito aigua per tirar-me per damunt, tinc la tentació de llençar-me el powerade pel cap però sona una mica enganxifós.


Finalment arriba la meta, entro amb 1h17’, en 5e lloc, però 4t real. El tri sprint més lent que he fet, però pel circuit i tram de natació, Tot i així n’estic contenta, portava 3 setmanes de descans actiu i sobretot sé que he fet un bon tram de natació i ciclisme, tot i punxar a la cursa a peu.



A l’espera de + fotos!