dilluns, 27 de setembre del 2010

Triatló de Tarragona

Ahir vaig correr el triatló de tarragona (0,3 + 20 + 4). La sortida va ser una mica improvisada, no se sentia res , de repent vec gent que ja surt cap a l'aigua, tots ens mirem i fem el mateix. Surto 7a, darrere el Jose Miguel i El Ramon.
Agafem la btt, segueixo a roda d'un noi fins el riu, al arribar al creuement que anava a pallaresos o tornaves al pont del diable tothom s'equivoca, jo sabia que era recte, però els nois de davant van directe cap avall, la baixada estava marcada i el camí cap a pallaresos (on haviem d'anar) no, així que faig el mateix.
Surto a correr pensant que ja no servia per a res, que estaria descalificada. Arribo la primera noia i penso que totes les altres també van agafar la draçera. De fet, penso que un 85% vam agafar el camí incorrecte.
Vaig marxar al acabar a veure les 24h que corria en patins el Gerard i no se com ho van solucionar! a l'espera...

dissabte, 25 de setembre del 2010

s'acaba l'estiu

Ahir vaig anara nedar al ploms, la piscina exterior de 50 encara era oberta!, no hi havia ningú a part del socorrista, però m'hi vaig tirar a fer uns metres abans del triatló de tarragona. Feia moooolt fred, hagués hagut de posar-me el neoprè com la noia que es va posar al costat. Per la tarda al sortir a correr, primer dia que abans de començar no tinc calor i al arribar no necessito beure aigua amb urgència. Me'n adono que ja s'acaba l'estiu. S'acabat l'estiu i també els triatlons, haurem de buscar altres curses per seguir en forma!
Diumenge: Triatló de Tarragona i cap a Calafat, a veure el Gerard que corre 24h en patins

Següent diumg. triatló de Calafell (últim de la temporada, i primer de copa catalana...)

dilluns, 20 de setembre del 2010

C. Espanya Autonomies

Dissabte vaig correr amb la Selecció Catalana de Triatló a Cangas de Morrazo (Vigo), erem 7 nois i 7 noies representant Catalunya.

Sortim a les 16h, totes amb neoprè, surto de l'aigua just després de la Cristina i la Sara, no m'ho esperava, vull anar ràpid per sortir amb elles en bici però amb les presses i la poca practica (enguany, de correr triatlons) casi em deixo de posar-me el casc i dorsal, pujo a la bici però se'm escapa el grup de la Cris, vaig tota sola la 1a volta, a tope per atrapar al grup de davant, però no puc, tota l'estona a la mateixa distància i no les atrapo. En la 2a volta m'atrapen 3 noies i em poso a roda, segueixo amb elles la 3a, i al inici de la 4a punxasso!! punxo en sec i vaig amb la llanta tocant a terra 5km, hagués abandonat en altres casos, però una oportunitat que em dona la selecció... decideixo acabar jugant-me petar la llanta, em mantinc a 15km/h, així que faig la ultima volta amb 20' quan les altres es baixava de 10'. Perdo més de 10' en el tram de bici (per sort era distància sprint (0,75, 20 i 5 km)) i al còrrer intento fer un bon parcial.
No es cronometra amb xip, però acabo amb casi 1h25'!!!, i dedueixo que vaig nedar amb 12-13', 50' en bici i 22-23' corrent. Acabo trista i de mala llet, però ara contenta d'haver representat catalunya, haver fet uns "bons" parcials pel poc entreno específic que he fet ultimament i contant que ens vam llevar a les 3 del mati per estar a l'aeroport a les 5h i agafar l'avió cap a Vigo a les 6.30.

Catalunya (femení) acabem 2es d'Espanya. Després dels premis, de nou, correcuita cap a l'aeroport.

diumenge, 19 de setembre del 2010

Pica d'Estats (3.143m)

En la diada de l'11 de setembre vam aprofitar que tenia festa per pujar la pica d'estats. Sortim divendres a corre cuita després de la cursa del catllar (20.30) cap a Àreu, passat Llavorsí. Arribem (1h) i dormim en el pàrquing i a les 8 marxem cap al refugi de Vallferrera. A les 9h començem a caminar i a les 12.30 estem dalt, mengem alguna cosa i baixem xino-xano.
Un cop dalt, després de carregar la càmera, veiem que no s'encés, lo típic.. no hi ha bateria, per sort portava el meu supermòbil, de càmera amb 1,9 megapixels podem fer algunes fotos de record (s'ha de dir que a la realitat es veia tot més bonic!).
Dia següent estem una mica cansats i anem a buscar un bonsai (pi jove) al pla de boet / bosc d'arcalís.