dimarts, 17 de maig del 2011

Escanyabocs '11

Feia 2 anys que no corria l'escanyabocs (grifone challenge), enguany nomes vaig correr 2 proves: la vertical quiri + pedalada.

A la vertical quiri (5km amb 850 +), volia baixar la marca d'1h i vaig arribar a dalt amb 53'! tot i ser un pel més llarg que edicions anteriors. Vaig patir, i molt, pq feia dies que no trepitjava la muntanya i molt menys pujades com aquelles, on nomes mires el terra i t'has d'ajudar dels genolls per pujar. Acabo 5a d'unes 80 noies.
El dia següent, ens espera la pedalada: 47km amb 1600+, estic 4h07 per acabar, m'ho prenc amb calma pero sense parar, evito els avituallaments i menjo i bec el que porto a sobre, només paro a repostar aigua i a provar uns trossos de pa bimbo ressec, untat de nocilla marca no ti fixis, tot i així molt suculent. I després: fideuà i cap a casa.. dos entrenos més a sobre.

diumenge, 8 de maig del 2011

C. Esp. Duatló Cross

Dissabte 30 de maig era el mundial de triatló cross. Tot a punt, arribem la nit anterior en la furgo i a les 8h del dissabte vaig a comprar el mono d'espanya, a recollir els dorsals i a "assegurar-me" de l'hora de sortida. L'organització em diu que surto a les 13.30, entrada a boxes a les 12.15, aixi que esmorzo i a les 10.30 vaig a boxes, veig que corren noies de la meva categoria i vaig a preguntar que passa, a l'organització.
La dona de la fede em dui que s'ha equivocat! que sortia a les 9.55!!! i em quedo sense correr el mundial, amb opcions de fer podi en el meu grup d'edat.
Diumenge corro el duatlo cross, campionat d'espanya, que no em serveix de res mes que per puntuar per el club, pq corro en elit, tot i quedar 3a sub23 no donen premi.
18 absolut i amb desmotivació i rabia.
Ara a pensar nomes en el Extreme man! menys de 30 dies per el gran dia...