dilluns, 25 de juliol del 2011

Campionat d'Espanya Mitja Distància

Es va celebrar a Vitoria, diumenge, el ct. espanya de mitja distància (1,9 + 90 + 21). Estava inscrita a èlit, erem 25 noies.
El dia abans vam col·locar tot a boxes, preparat pel dia següent i ja feia por de veure, la meva bici destacava entre tantes rodes de perfil, acoples, etc etc, semblava que me l'hagués deixat a catalunya i portés alguna trobada pel carrer: sense acoples, d'alumini, rodes pesades, amb camara, sense contakm, ...
Ens aixequem diumenge a les 6:30, esmorzem alguna cosa i anem cap a la T1 i sortida, al llac prop de Landa, olt bonic el lloc però molt fred, amb algunes gotes fines que començaven a caure, suficients per mullar la carretera. Estem esperant amb ganes posar-nos el neoprè, feia molt fred,i no em ve de gust ni provar l'aigua.
A les 9.00 estem a punt per sortir, es llencen els nois i en 5' sortim nosaltres, les noies èlit (25' + tard les de grups d'edat).
Va ser una sortida molt neta, com esperava, no com a la lliga! emcol·loco en 4a posició, darrere la saleta, la nuria i estefania, però se'm escapen, normalment nedo amb el grup que tinc darrere, l'arrate i altres noies però no em segueixen a prop, me'n adono que estic entre dos grups, a 2' de les primeres i a 2' de es del darrere, vaig més sola que mai, en el pantà, així que em toca orientare sola i em costa bastant per la llum que hi ha, com boira, a més a més la penultima boia no la veig ja que una s'ha enfonsat o volcat i no se on haig d'anar, pregunto al de la barca (des de fora es veu millor!), vaig fent una estona braça amb les ulleres al cap per veure-hi, trobo la diracció i apunto cap alli, distingeixo bé les 2 primeres boies i l'arc de sortida aixi que vaig cap allí fins que trobo un kayak que m'indica que me n'he anat massa a l'esquerra, que tiri cap a la dreta! aaa.. clarr... es veu facil des del kayak, pero jo no!! i no ho veia pk ell me la tapava! aixi que quan passo el kayak enfoco cap a la sortida. Nedo els 1,9km (una mica més amb els despistes) amb 30', a 3' de les primeres. Quan surto ningu diu res.. m'estranya molt, potser han sortit totes les noies i soc la ultima? NO! estan totes les bicis, menys 3 tot i que no es veu clar i penso: no ha sortit ningu i s'han perdut totes? pregunto al que controla els boxes i em diu que si que n'han sortit algunes, bé, aixi ja estic més tranquila, m'acabo de treure el neopre, em poso els mitjons, ulleres, casc i dorsal, agafo la bici i per fi! veig entrar al 2n grup de natació.
En bici, ens esperen 91km amb una mica de fred i pluja fina. Sort que el circuit és molt maco, no tinc massa cosa a dir, el vaig disfrutar i vaig veure que m'avançaven moooltes noies, penso que vaig la ultima, sé que no és el meu punt fort i no m'enfonso, ja arribarà el correr i si puc, retallaré temps. Trigo 3h6' (sobre els 30km/h) 25' més que la 1a noia (saleta)! un desastre. Baixo de la bici, amb ganes de correr, em confonc de fila pero acabo trobant les meves sabates zoot ultra tt, me les poso i a correr: 3 voltes.
En la primera volta vaig una mica més suau, agafo el ritme, sobre uns 4.45'/km, pero a la segona volta noto un petit baixon, baixo el ritme, aixi que em prenc un gel, en 2-3 km em refaig i només em queda la ultima volta, a per totes, em noto forta i corro sobre els 4:30-4:15 ultims km, només aconsegueixo passar una noia èlit però em surt un bon parcial, mitja marató amb 1h41 (la meva millor marca pel moment, i després de 3h de bici..)

Arribo a meta amb 5h19' i amb bon sabor de boca tot i que millorable el tram de bici, amb ganes de repetir a vitoria al mundial de llarga distancia de 2012.
Arribo 16 de la general elit i 2a sub23. També 3eres per equips.

dimarts, 19 de juliol del 2011

Lliga de clubs

Diumenge vam correr a Pulpí, un any més la lliga de clubs. Enguany anavem 8 noies a la linia de sortida i em vam arribar 6, una no va entrar a temps i l'altre retirada, així que vam aixar a 2a divisió!(foto: vane, natalia, txell, laura, ona, carol, pilar i jo)

Sobre el triatlo, no em va anar malament 1h13, a 7' de la 1a noia. Obre uns 12' nedant, uns 38 en bici i 23? corrent.
A l'aigua vaig patir molt, va ser una natació molt agressiva, pensava que em volien treure el xip pq tota l'estona m'estiraven dels peus, em pujaven a sobre, m'apartaven de la meva trajectoria, etc.. molt guarres vaja, que a caspe la vaig disfrutar molt al costat de l'arrate, la montse i l'alba cuba i aqui un patir durant TOT els 750m.Un cop a la bici a patir, em notava les cames cansades, em faltava escalfar-les, 4 voltes de 5km. A la primera agafo la ona i s'enxufa al meu darrere, anem agafant noies fins que ens atrapa el grup més gran, el 3r però no se pq van fent canvis de ritme molt soovint, fan pals tota l'estona, sobretot a la pujada i desprñes de les rotondes i em costa aguantar els canvis, em falta "xispa", aixi que em desenjo i vaig sola la 2a volta, vaig agafant alguna noia, com la ona i la monica pero se'm despenjen, m'escapo, pero a la ultima vola deixo que m'atrapi un grup, no molt mes rapid que jo pero aprofitaria per descansar algun tros, dins torno a trobar la ona i monica, entre altres triatletes, tiro a estones del grup i tambe em reservo per correr.
Arribem juntes a la t2 la faig ràpida i surto amb 4 noies, 2 d'elles no les puc seguir, però n'avanço més de les que em passen. No ha estat una mala cursa, tot i que molt ràpida pel meu gust, aixi que un bon entreno.

Diumenge que ve: Campionat d'Espanya de Mitja Distanca (half) a VITORIA!! tot i que penso que em donaran una bona pallissa...