dilluns, 9 de març del 2009

Open Raid Cambrils (64km)


Equip Virginia Bay Black (mixte)

Aquesta vegada van canviar el sistema de classificació: en ves de guanyar el qui fa menys temps, serà el qui tingui més punts i no sobrepassi dels temps marcats. Si sobrepassaves el temps de tall no et contaven cap punt del sector anterior i tampoc et puntuava el següent. No estem acostumats a això, sinó a fer-les totes el més ràpid possible.

Vam començar amb orientació urbana per cambrils, em costa molt arrancar, com sempre… No havíem de balisar sinó respondre unes preguntes, totes correctes.

Arribem a la btt i la meva roda està desinflada, amb la manxa petita ho arreglem una mica. Tot i així sortim en bona posició, 1rs mixtes, anem cap a botarell. Durant la btt veiem que la bici del Gerard comença a fallar: a fer soroll la roda del darrere i la suspensió està trencada.

Enmig tenim una prova opcional: memoritzar fins a 20 objectes que ens preguntarien al acabar el raid, seguim en btt després de mirar-los tots.

Ens espera un trekking de 13km, pujar un cim i baixar. De moment hem fet totes les balises opcionals i obligatòries.

Al segon sector e btt ens trobem la meva roda de nou desinflada, la inflem i de cop es trenca el “pitorro” i tot l’aire se’n va... uns ens deien una càmara i desmontables: ho arreglem i continuem. Veiem un esquip mixte que ens podrien treure el podi, així que decidim anar a per totes les balises. Tant sols 3 o 4 equips anem a buscar la del pantà, la més llunyana. Pensàvem que els temps de tall estarien fets de tal manera que es poguèssin arribar a totes, doncs no...

Arribem més tard de les 4 al control canvi a patins, aixi que ens annul·len totes les balises del 4t sector i no ens deixen fer el 5è de patins, no som els únics, podria dir que quasi tots no vam entrar a temps!

Fem una petita escalada en rocòdrom, pont de mico i ràpel. Diem 15 dels 20 objectes memoritzats. I anem a menjar!!

Finalment quedem en una trista posició de 5è lloc, molt desanimats, esperant que en el pròxim raid o no sigui un sistema de puntuació com aquest o si és així, que utilitzem més l’estratègia.

La Taga ja és una més… cada dia està més gran. Dijous a la tarda la va recollir el Gerard a Alicant, divendres i dissabte no ens va deixar domir massa, tota la nit plorant perquè no estava amb nosaltres… una mica desesperant amb lo cansada que estava del raid! Avui.. a descansar!? (potser el Gerard no tant, que la té a València…)