dilluns, 16 de març del 2009

ORIENTACIÓ + DUATLÓ

Dissabte va ser el Campionat Universitari de Catalunya d’Orientació. Una cursa molt, molt tècnica. Teníem 18 balises repartides pel bosc de Prades, totes col·locades enmig de “res”, així que era practicament tota l’estona anar a rumb i bosc a través. El problema va ser que no portava brúijola ni polaines, així que algun cop em vaig desviar més del que tocava i les cames em van quedar totes esgarrinxades.

Hi havia molt més nivell del que em pensava, les noies anaven molt fines orientant. Al final, res de bo: 6ª en categoria femenina / 2h34’

Dissabte a la tarda: baixon i febre: angines, mal d’orella, mal d’ossos, etc.

Diumenge m’aixeco millor i corro el Duatló de Sant Guim de Freixenet (Copa Catalana): 6km a peu + 21 en bici carretera + 3km a peu.

No estava massa fina, la primera volta molt lenta, la segona de còrrer millor, tot i ser bastant dur el tram…

Agafo la bici de les últimes i faig els 21km tota sola, un aburriment, almenys era un paisatge agradable i tranquil. Em passen dos nois i no aconsegueixo posar-me a roda, així que segueixo sola.

Per fi arribo tota cansada (acabava el sector en pujada) a boxes i em poso les bambes amb ganes d’acabar. Tinc una noia a 400m pero no aconsegueixo atrapar-la, tampoc és de la meva categoria, així que només penso en que no m’atrapi ningú més i en acabar d’una vegada i descansar.

Entro a meta amb un temps de 1h33’, mai havia anat tant lenta, em sentía ridicula, però bé, vaig acabar ( i única de la meva categoria) i puntuar pel club (1res) que era el més important. Menjem, ens enteguen els premis i marxem cap a casa.

Per la tarda portem la Taga a passejar, a que conegui el mar: de moment no s’atreveix a banyar-se, però ja arribarà… de moment ha avançat molt no fent-se “pipi” i “altres” dins de casa!!

Aquí una foto amb les altres gossees (2 dogos del Cim), com les bordava i jugava amb elles… (aviat del duatló i de la cursa d'orientació)

dilluns, 9 de març del 2009

Open Raid Cambrils (64km)


Equip Virginia Bay Black (mixte)

Aquesta vegada van canviar el sistema de classificació: en ves de guanyar el qui fa menys temps, serà el qui tingui més punts i no sobrepassi dels temps marcats. Si sobrepassaves el temps de tall no et contaven cap punt del sector anterior i tampoc et puntuava el següent. No estem acostumats a això, sinó a fer-les totes el més ràpid possible.

Vam començar amb orientació urbana per cambrils, em costa molt arrancar, com sempre… No havíem de balisar sinó respondre unes preguntes, totes correctes.

Arribem a la btt i la meva roda està desinflada, amb la manxa petita ho arreglem una mica. Tot i així sortim en bona posició, 1rs mixtes, anem cap a botarell. Durant la btt veiem que la bici del Gerard comença a fallar: a fer soroll la roda del darrere i la suspensió està trencada.

Enmig tenim una prova opcional: memoritzar fins a 20 objectes que ens preguntarien al acabar el raid, seguim en btt després de mirar-los tots.

Ens espera un trekking de 13km, pujar un cim i baixar. De moment hem fet totes les balises opcionals i obligatòries.

Al segon sector e btt ens trobem la meva roda de nou desinflada, la inflem i de cop es trenca el “pitorro” i tot l’aire se’n va... uns ens deien una càmara i desmontables: ho arreglem i continuem. Veiem un esquip mixte que ens podrien treure el podi, així que decidim anar a per totes les balises. Tant sols 3 o 4 equips anem a buscar la del pantà, la més llunyana. Pensàvem que els temps de tall estarien fets de tal manera que es poguèssin arribar a totes, doncs no...

Arribem més tard de les 4 al control canvi a patins, aixi que ens annul·len totes les balises del 4t sector i no ens deixen fer el 5è de patins, no som els únics, podria dir que quasi tots no vam entrar a temps!

Fem una petita escalada en rocòdrom, pont de mico i ràpel. Diem 15 dels 20 objectes memoritzats. I anem a menjar!!

Finalment quedem en una trista posició de 5è lloc, molt desanimats, esperant que en el pròxim raid o no sigui un sistema de puntuació com aquest o si és així, que utilitzem més l’estratègia.

La Taga ja és una més… cada dia està més gran. Dijous a la tarda la va recollir el Gerard a Alicant, divendres i dissabte no ens va deixar domir massa, tota la nit plorant perquè no estava amb nosaltres… una mica desesperant amb lo cansada que estava del raid! Avui.. a descansar!? (potser el Gerard no tant, que la té a València…)

dimecres, 4 de març del 2009

Noves aus al Cim

Aquí deixo un video de la parella de Secretaris (sagitarius serpentarius) que ha comprat el meu pare pel Cim d'Àligues... Són aus rapinyaires encara que no ho semblin, i la seva presa preferida són les serps (les maten a patades, xafant-les).



A veure si es fan novios i tenen algun poll.
..!