dimarts, 25 d’agost del 2009

Cursa popular nocturna al Catllar

Dia 20 d'agost,

10 de la nit sortida en massa, modalitat score, 24 balises en 5,7km i 190m desnivell +

Correm 3 noies en categoria open (el més llarg) que ja ens coneixem dels raids. Jo surto darrere el Gerard i el Mario a tope per distanciar-me, a la 3ª balisa m’atrapen les 2 noies però quan la trobem em torno a escapar i ja les perdo de vista en tota la cursa. El primer mapa perfecte, canviem de mapa i les balises restants estan mlt dispersades, penso i perdo molt temps per escollir l’estrategia i recorregut més ràpid. Tants sols em confonc en la primera balisa, les altres totes bé, encara que n’hi havia dues que les havien llançat i canviat de lloc…

53’ en cursa, 1ª classificada, sobretot i el més important bones sensacions corrent, millorant una mica i seguint entrenant pels campionats d’espanya que ja s’acosten…

Gerard en 2ª posició, amb un temps de 42’

Dia següent: via ferrata de la Trona + avenc de la febror, amb el Jose Miguel i la Raquel. Aquí deixo fotos…


dilluns, 3 d’agost del 2009

Trail Aneto 09

Comencem lents fins la hora no em noto més còmoda, ens espera una pujada de 1200m en 19km, es fa pesada, però més la baixada que bé después. Als 20km ja em fa mal tot, als 30 encara més, però als 40 em noto més còmoda tot i que ja plou.

El circuit es molt dur fisicament però encara més psicològicament, ja que sempre tornes per on has passat, fins i tot es passa a pocs km de l’arribada a mig recorregut.
Al km 50 començem a tenir molt fred, estem cansats i encara ens queden 30km: anar i tornar a aigualluts des de llanos de l’hospital + baixar cap a Benasque. Hi ha varis amb hipotermia, els primers corredors ens els anem creuant molt lentament i cansats, caminem un km mentre decidim que fer i el millor que vam fer va ser retirar-nos a temps, abans d’acabar rebentats, freds i possiblement lesionats. De fet la meitat dels inscrits ens vam retirar.

Al arribar al cotxe ens adonem que hem perdut la clau pel camí, ho tenim tot allí (la tenda, roba neta, menjar, etc..), per sort podem dutxar-nos, sopar i dormir en un hotel, no parem de pensar en la millor solució, decidim que pel mati anirem a fer el recorregut on creiem que ens pot haver caigut, però per SORT el Gerard pregunta a un policia si han trobat una clan i just al qui li pregunta havia trobat la clau! L’havia deixat a un conductor d’autobús, així que l’anem a recollir i ja estem salvats… Arribem a preguntar a un altre i encara estem buscant la clan, o pagant una grua, o anant cap a benasque amb el meu cotxe.

Esperem que l’any que bé hi hagi un recorregut millor i tinguem algo més de sort, que Benasque sembla que tingui una maladicció! (accident de cotxe, aillament a l’hotel per neu, retirada i perdua de claus, …)

(fotos properament)