dilluns, 23 de febrer del 2009

El meu campió!

Dissabte vam anar a veure a la Taga, havia crescut bastant, està molt grosseta i amb ganes de jugar i que l’agafin tota l’estona. Algunes fotos…

I en dos setmanes ja la tenim aquí!!


Diumenge el Gerard va córrer la Marató de Valencia, amb un temps de 3h22’ (esperaven que acabés entre 3.15 i 3.30), tot i que al km 27 semblava que aniria a baixar de 3h!! Llàstima que al 31 li van fallar les cames i va seguir més lentament. Qua només donéssin aigua als avituallaments no va ajudar gaire per repostar energia…

Jo vaig córrer amunt i avall per veure’l i saber com estava als km: 1, 5, 20, 27 i 42,2. En principi volia córrer la segona part amb ell però al veure que anava tant ràpid vaig pensar que si seguia així no aguantaria el ritme…

Bé, després del plan d’entreno que li vaig proposar, de tant sols un mes, va acabar-la i sense cap problema a part del agotament muscular.


FELICITATS!

dilluns, 16 de febrer del 2009

Campionat de Catalunya de Triatló d’Hivern

Aquest diumenge vam còrer a Tuixent el Campionat Nacional de Catalunya de Triatló “blanc”: en teoria 10km esqui de fons (estil lliure) + 10km de btt + 5km cursa a peu, tot sobre la neu. Però van escurçar una volta en btt perquè ja van preveure que s’hauria d’arrossegar un cop haguessin passat uns quants corredors.

A les 9.30 era la sortida. A les 6 ens llevem i sortim des de Lleida, arribem a les 8.30 i preparem les coses, ens refugiem del fred i esperem. No vam veure el circuit que ens esperava: eren dues voltes d’esquí en circuit blau + 1 volta btt al circuit vert + 1 de correr al mateix de btt.


Jo em situo darrere, erem uns 110 corredors i a la sortida, un cacau! Tots van començar a fer patinador, quina bogeria i jo remant amb els braços per passar enmig de la gent, m’aconsegueixo col•locar dins una traça per avançar pels laterals i la gent anava clavant els pals dins la traça… quin perill. Quan aconsegueixo mantenir un ritme no paro de trobar gent que fa cua, doncs el circuit no era molt ample i si algú es posava al mig no hi havia manera de passar. A la primera volta em canso moltissim, noto els 20 dies que portava sense entrenar, així que a la segona volta m’ho haig de prendre amb més calma. Era un circuit que pujava i baixava, res de pla, així que la pujada avançava com podia i a la baixada descansava.


Al fer el canvi ab la btt ja veig molts corredors que han acabat el segment i sortien a còrrer. Em poso les sabates i faig la volta: algun tram la vaig haver d’arrossegar de lo triturat que estava. Vaig perdre molt de temps aquí, em vaig encantar una mica en les baixades per no patinar.

Al còrrer molts nois ja han acabat, així que em canvio les sabates de claus i em poso les piles. Aquest va ser el sector que més em va agradar i que millor temps vaig fer, tenia ganes d’arribar a meta i descansar.

Entro a meta amb 1h30’, uns 17’ més tard que la primera!! Si em descuido quedo la última… Almenys vaig acabar i em vaig treure l’espina del triatló d’hivern. Bé, el podi de sub23 no me’l treu ningú tot i el mal resultat… tant sols ens van donar premi als primers de categoria, així que al Gerard que va quedar 2n no li van donar medalla i s'ho mereixia més que jo!!.

L’any que bé espero estar més en forma i que no hi hagi cap imprevist per poder còrrer bé el d’Espanya i Catalunya de nou.

(+ fotos, properament)

(podi de clubs masculí)



dimarts, 10 de febrer del 2009

Setmana d’esqui de fons

Em semblava que no podria anar a esquiar pels dolors que encara em duraven pero em vaig animar i no me'n arrepenteixo gens! Al final ha sigut suportable...

Doncs esqui de fons és una assignatura d’aquest curs. L’any pasat vaig fer 1 setmana de clàssic i enguany patinador, amb el meu propi material! Estavem allotjats a l’hotel de Llanos de l’Hospital (Benasque) a peu de pistes.

Han estat 5 dies no tant intensos com l'any passat degut a les condicions meteorològiques però tot i així hem après molt, que era del que es tractava...

(Grup patinador 1: Patxi, Oscar, Guillem, Jordi, Mateu, Ona, Mar, Anna, Dúnia i Jo)


Al 2n dia va començar a nevar i no va parar fins el 4t, aixi que va quedar tot cobert de neu (130cm), fins i tot la carretera, a part del risc i caiguda d'allaus sobre d'aquesta com a conseqüència de la nevada. Així queens vam quedar aïllats fins dissabte a la tarda, que van aconseguir obrir una via d'evacuació exlusiva pels clients allotjats a l'hotel.

No vam poder esquiar en les millors condicions tot i la neu, ja que les màquines que aixefaven quan no es volcaven al riu s'espatllaven...

(encara que no ho sembli aqui sota la neu hi ha cotxes, és el pàrquing de l'hotel)

Dissbate al arribar, morta de gana, vaig sopar i a dormir, per fer el triatló d'hivern el dia següent.

diumenge, 1 de febrer del 2009

La nostra gosseta

Aquesta és la nostra gosseta: la Taga, l'hem escollit aquest dissabte, a Alicant. És una femella de braco de Weimar (també anomenats Weimaraners). Ens vam decidir per la més gran de la "camada". El dia 6 de febrer farà un mes i als dos ens l'entregaran. De moment té els ulls blaus, a les 6 setmanes li comencen a canviar de color marró suau (mel).


Entre jo i el Gerard (http://gerardanton.blogspot.com) ja anirem actualitzant fotos...


De moment és una preciositat!!