dilluns, 28 de setembre del 2009

Triatló de Tarragona

Després de fer les proves de força màxima (excèntrica i concèntrica) de quàdriceps i isquiotibials a Inefc, pensava que no el podria còrrer...
Erem 300 participans a la línia de sortida, semblava un triatlo de copa catalana però molt molt més caòtic ja que la gent no té experiencia en triatlons.
Començo a correr per l'aigua fins que ens cubreix, vaig adelantant gent, passo les 2 boies i al anar cap a la platja tot de gent de cara!!! però per on van aquests despistats! jo d'ells ja hagués donat la volta i molts ho van fer així, o alguns només van arribar a la 1a boia... surto bé de l'aigua, però amb la btt, abans d'entrar al pont del diable ja em passa la Lourdes com una bala, jo mantinc el meu ritme i vaig fent, aquest any un circuit nou.
Al correr ja no puc recuperar posició però vull rebaixar el temps de lany passat i correr en mensy de 20' tot i tenir els isquios com a pedres ja...
Acabo 2ª amb un temps de 1h19, a 5' de la 1a...

dilluns, 21 de setembre del 2009

Ridícul Campionat d'Espanya de Triatló


Dissabte vam correr en grup d'edats. Distància: 1500m natació + 40km bici + 10km corrent.
Sortida a les 16.30, amb neoprè ja que l'aigua estava a 14ºC. Nedo molt bé, segueixo un grupet i tenim el kayak molt a prop i no ens desviem massa, surto de les 10 primeres amb 25' (2a de categoria) i un cop agafo la bici les cames no em funcionen, normal si no havia entrenat la bici en un any ni he competit només que en 1 triatló... em passen totes, m'estic la vida per acabar els 40km i només penso en punxar i retirar-me de la vergonya que passava, però aguanto fins al final, casualitat que duc la bici punxada però aguanta fins l'ultim km... Em poso a correr, però des de la natació que m'entra pixera i al correr penso que no em puc aguantar i només faig que mirar racons on poder parar, però alhora em fa rabia perdre temps i baixo el ritme per poder aguantar, em noto molt suelta corrent però alhora incapaç d'anar més ràpid per culpa la bufeta!! acabo 6a amb un horrós temps, a 15' de la primera.

Dissabte també van correr paralímpics i diumenge matí el d'èlit, amb una cursa masculina molt espectacular tot i que el Gomez Noya d'es del primer minut ja dominava el triatló, fent totes les seccions tot sol.

dilluns, 14 de setembre del 2009

Pedraforca i BTT-O



Divendres: Pedraforca amb la Taga, vam pujar (pel coll verdet i la cresta) i baixar (per la tartera) el Pedraforca en 3h, ajudant a la taga en algunes zones que s’havia de grimpar. Per la Tard anem cap a Andorra a buscar la nova btt del Gerard: cannondale taurine 2 i baixem cap al Cim.

Dissabte: estrenem la btt, fent una ruta de 2h per castellcir però ens va enganxar la pluja i mig perduts vam acabar a Sant Feliu.

Diumenge Btt-Orientació de Copa Catalana a Banyoles (uns 16km i 500 de desnivell + en noies). Començo amb alguns errors lleus i estic molt atenta en tota la cursa, anant molt tranquila, sense cansar-me però intentant fixar-me bé en el mapa i no fer més km del compte. Al final, sense esperar-m’ho gens, acabo 2ª de noies, amb un temps de 2h23’, darrere la Betlem Polo.

dilluns, 7 de setembre del 2009

Campionat d'Espanya de Triatló Cross

C. Esp. Triatló de muntanya a Zarza de Granadilla (Càceres): 1-20-6 km
16.30 sortida, a uns 40ºC sota el sol al mig del desert d'extremadura.
1km nedant que vaig fer un bon temps: 16.45 pel poc temps que porto entrenant natació, un cop sortim de l'aigua em poso els mitjons i les sabates de bici i a còrrer 400m fins a boxes, en pujada molt forta.
(i lo que quedava, que no m'hi cabia a la pantalla....)

20km de bici que es van fer molt molt calorosos, jo a la 2a volta ja no tenia aigua i tota la boca pastosa, llavis resecs i una escalfor que cremava l'esquena. Em guardo forces per correr.
6km de cursa a peu on donaven aigua a cada volta, m'ho prenc amb calma, m'entra flato i estic molt deshidratada, 3a volta ja més comoda que mantenc i augmento el ritme pq no em passi cap altre noia.
Entro en 3a posició de sub23 femení, fent el meu primer podi (individual) en Campionat d'Espanya