dilluns, 5 de setembre del 2011

Acuatló de Tarragona

El segon és el primer dels perdedors, no? Doncs tot i ser una cursa massa ràpida per mi pensava pujar al més alt del podi amb el nom de runnersworld tarragona i em vaig quedar a poc més d'un minut de la primera, l'Ana Pozo.

2,5 apeu + >1 ?! nedant + 2,5 a peu

Escalfo 15' abans de sortir i comencem els 2,5 de cursa a peu molt ràpid, anem tots molt junts, uns 9' trigo en arribar a la transició.

Agafo el gorro, les ulleres, i una mica d'aire abans d'entrar a l'aigua. Son dos voltes nedant, la primera em costa molt, acostumada a nedar fresca, sense acid lactic per les venes! i d'anada tenim la corrent en contra, a part amb les onades no es veuen les boies i costa orientar-se, molts ens la passem i reculem una mica, al tornar es fa més ràpid i els braços van més relaxats. De moment no he vist medusses que era la meva maxima preocupació, aixi que surto de l'aigua, amb el Sergi Bel (que encapçalava la cursa al principi) i tornem a entrar. La segona volta intento avançar més ràpid, orientarme millor i sortir amb forces per a correr de nou.Prop de la costa veig un mono groc que es mou per l'aigua, només pot ser el Gerard (anava 2n al primer tram), amb el mono de catalunya i el dorsal vermell de la fede al cap el reconec i apreto, sortim a la vegada de l'aigua, passem per la transició junts i de nou a correr.

Veig que segueixo 2a, la 1a noia m'ha tret un tros nedant i no la recupero tot i notar-me més còmode que al principi.

45,58', 19 posició general i 2a noia.

Felicitar un cop més a l'organització i més havent muntat i desmuntat una cursa poques hores abans. L'any que ve a repetir, però en equips ;)